x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Criss (Cristina Ciobănașu) împlinește 20 ani

Criss (Cristina Ciobănașu) împlinește 20 ani

25 Sep 2016   •   18:00
Criss (Cristina Ciobănașu) împlinește 20 ani

Ieri, 24 septembrie, Criss (Cristina Ciobănașu), vedeta Happy Channel, a împlinit 20 ani.

 

La 8 ani de la debutul său în televiziune, Criss se poate mândri cu o carieră artistică promițătoare, ce s-a consolidat și a evoluat ca urmare a aptitudinilor sale artistice, carismei și determinării: cinci roluri importante în seriale de televiziune și zeci de concerte live cu trupa LaLa Band.

 

Iar în prezent, la doar 20 ani, Criss prezintă emisiunea COOLturală Happy Day de la Happy Channel, alături de Vlad, Rapha și Carmen Brumă, în cadrul căreia vin cu noutăți din muzică, filme, teatru și concerte, cu sfaturi de sănătate, tipsuri de styling, programe de fitness și rețete delicioase, transmise telespectatorilor într-o manieră amuzantă, neconvențională și prietenoasă.

 

Totodată, Criss face parte din One Band, trupă fondată împreună cu iubitul și colegul ei, Vlad, și este studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

 

"Primii 20 ani din viața mea au fost atât de frumoși, iar ultimii 8 ani au fost de-a dreptul fabuloși și i-am trăit foarte intens. Sunt încrezătoare și happy pentru noua etapă din viața mea, cu 20+ și cred că the best is yet to come! :)", spune Criss (Cristina Ciobănașu).

×