x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Agenda gurmanda

Agenda gurmanda

22 Noi 2006   •   00:00
IN TARA
EXCELENTA. 80 de bucatari si 10 cofetarese s-au inscris la concursul pentru obtinerea titlului de maestru in arta culinara. Probele practice au avut loc in perioada 15-16 noiembrie, timp in care aspirantii au muncit pana la epuizare pentru a realiza cele mai bune preparate.

ZILELE VINULUI SI CARNATILOR. 25-26 noiembrie, Targu-Mures. In zilele de 25 si 26 noiembrie, Targu-Mures sarbatoreste "Zilele vinului si carnatilor", prilej de desfatare culinara.

TROFEUL SOMELERIEI. 27-30 noiembrie. Se va desfasura la Pivnitele Rhein & Cie 1892 din Azuga. Faza nationala va avea loc in perioada 27-30 noiembrie, intr-o locatie ce urmeaza a fi anuntata.

ANIVERSARE ANBC. 27 noiembrie, Predeal. Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Romania serbeaza la Cabana Vanatorilor din Predeal 35 de ani de existenta.

IN LUME
PREZENTARE DE VINURI.
Vinurile italiene "Vino in musica" si "Chianti" au fost prezentate vineri 9 noiembrie intr-un club din centrul Capitalei. Toti cei prezenti au avut ocazia sa deguste doua vinuri rosii de o calitate incontestabila, obtinute in regiunea viticola Toscana. (F.C.)

INTERFOOD. 23-25 noiembrie, Dushanbe, Tajikistan. Organizatorii targului doresc sa stranga sub acelasi acoperis producatori de renume din industria alimentara.

VINTECH. 20-28 noiembrie, Bordeaux, Franta. Au fost invitati la eveniment specialisti oenologi care vor acorda premii vinificatorilor prezenti.

EXPOZITIA INTERNATIONALA A CEAIULUI 2006. 24-27 noiembrie, Taipei, Taiwan. Este organizata de Asociatia Taiwaneza a Ceaiului si va aduce sortimente noi de ceai si traditii legate de aceasta nobila bautura. (C.C.)

×
Subiecte în articol: noiembrie