Potrivit cumvaplace.ro, roșiile și usturoiul sunt vedetele rețetei, doar că le-am gătit puțin diferit de ceea ce ați mai încercat până acum. Sperăm că v-am stârnit curiozitatea și veți pregăti chiar azi rețeta noastră de bruschete cu usturoi și roșii coapte.
INGREDIENTE
-
4 capățâni de usturoi
-
300 g roșii cherry
-
1 pâine
-
Ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
Citește pe Antena3.roRezultate parțiale. Elena Lasconi ajunge la mai puțin de un procent de Marcel Ciolacu. Călin Georgescu trece de 2 milioane de voturi
CUM SĂ FACEȚI
- Tăiați căpățânile de usturoi la bază, în zona mustăților. Așezați fiecare căpățână pe câte o folie de aluminiu (sau hârtie de copt), puneți sare și piper, puțin ulei și ”împachetați”. Așezați ”pachețelele” pe o tavă și, alături, puneți și roșiile, stropite cu puțin ulei, sare și piper după gust. Dați la cuptor 20-25 de minute la 200 de grade.
- Între timp, prăjiți feliile de pâine într-o tigaie unsă cu ulei.
- Scoateți pulpa de usturoi copt într-un castronel și pasați-o cu furculița. Adăugați doar un strop de ulei, cât să obțineți o pastă cremoasă.
- La final, ungeți pâinea cu usturoi copt și așezați deasupra roșiile coapte tocate/tăiate. Presărați sare și piper, cum vă place.
Bruschete