x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Bucate româneşti în Dumbrava Sibiului.

Bucate româneşti în Dumbrava Sibiului.

de Luminita Ciobanu    |    08 Iun 2011   •   12:45

Targul de produse traditionale si ecologice desfasurat in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului a ajuns la editia a sasea si va fi organizat, la 11 si 12 iunie, intre orele 10:00-18:00. De aceasta data vor fi prezenti peste 15 producatori din judetele Sibiu, Alba si Mures, ce vor expune delicioase placinte de casa, turta dulce, prajituri sasesti, produse apicole, paine coapta pe vatra, cozonaci, branza, unt, cas, produse din lapte de capra, preparate din carne, condimente, tuica, ceaiuri, siropuri, dulceturi si multe alte delicatese culinare romanesti. Nu vor lipsi mancarurile preparate la ceaun: cocolos cu branza, tocana de oaie, pastrama de oaie la gratar. Targul se inscrie in proiectul dezvoltat de Fundatia ADEPT Transilvania de sprijinire a micilor fermieri. Evenimentul se va desfasura din doua in doua saptamani, pana la jumatatea lunii octombrie 2011.

×