x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Ce impact are vesela fine dining asupra preparatelor servite la restaurant

Ce impact are vesela fine dining asupra preparatelor servite la restaurant

28 Aug 2023   •   16:00
Ce impact are vesela fine dining asupra preparatelor servite la restaurant

Vesela fine dining este cu adevărat o piesă elegantă ce nu trebuie să lipsească din locația ta de HoReCa. Vesela schimbă total aspectul unei mese, iar tocmai din acest motiv trebuie aleasă cu atenție.

În acest articol vei găsi informații despre cum se pot alege farfuriile pentru fine dining ca acestea să ofere un aspect plăcut preparatului.

Farfuriile potrivite pentru fine dining- Farfuriile fine dining au un aspect rafinat, elegant, potrivit pentru mesele de calitate superioară. La RoseHome vei găsi sute de farfurii potrivite pentru fine dining, alese special de cele mai de top branduri.

Sunt disponibile farfurii confecționate din ceramică, porțelan, sticlă și multe alte materiale de calitate superioară ce oferă durabilitate produsului. Există atât farfurii colorate cât și farfurii albe, potrivite pentru orice tip de locație de HoReCa.

Diferite tipuri de prezentare a preparatelor fine dining- Preparatele fine dining se diferențiază prin combinații interesante, unice. Farfuriile trebuie să fie cât mai creative și cât mai plăcute vizual.

Servirea preparatelor de fine dining trebuie să fie diferită față de cea la un restaurant obișnuit. Servirea trebuie să fie realizată doar din farfurii fine dining, special confecționate pentru a exprima rafinamentul și eleganța.

Există anumite farfurii de forme speciale precum farfuriile podium, farfurii în formă de frunză, boluri cu picior și multe alte modele speciale ce scot în evidență preparatele culinare.

Unul dintre cele mai utilizate moduri de prezentare a produselor este într-un chafing dish. Chafing dish-ul este un aparat ce ajută la păstrarea preparatelor culinare la o temperatură caldă sau rece. Acesta reprezintă o alternativă excelentă atunci când nu ai acces la electricitate sau gaz.

Alegerea farfuriei în funcție de preparate- Culoarea farfuriei este unul dintre primele repere la care trebuie să ne uităm atunci când facem alegeri. De asemenea, dimensiunea este una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie să ținem cont pentru a crea un plating de succes.

Farfuriile pentru fine dining au destinațiile precizate prin dimensiune: farfurii desert fine dining, farfurii aperitiv fine dining, farfurii fel principal fine dining etc.

Unele dintre farfuriile fine dining de pe www.rosehome.ro sunt cele de la Pordamsa, Pordamsa Design Chef și Pordamsa Dining. Aceste două colecții de farfurii fine dining dețin farfurii confecționate din porțelan de calitate superioară foarte rezistent. Farfuriile sunt disponibile în mai multe culori, forme și dimensiuni, toate fiind potrivite pentru servirea preparatelor de tip fine dining.

Colecțiile de veselă fine dining Pordamsa deține farfurii fine dining cu un design inovator, modern, fiecare piesă fiind unică. Farfuriile sunt călite la 1400 grade C, astfel rezultând un produs durabil, rezistent la zgârieturi, ciobituri și spargeri. Fiecare farfurie este polișată și șlefuită manual, combină elementele nefinisate cu elemente finisate realizând un design foarte interesant. Farfuriile pot fi folosite la cuptor, congelator, fiind rezistente și la șocurile termice. De asemenea, sunt suprapozabile, ceea ce optimizează spațiul de depozitare a acestora.

Vă așteptăm pe www.rosehome.ro sau în showroom-ul nostru de pe Șoseaua Nicolae Titulescu nr.121, sector 1, București pentru a vedea toate produsele noastre!

 

×