x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Ficăţei de pui cu ceapă

Ficăţei de pui cu ceapă

18 Dec 2016   •   11:28
Ficăţei de pui cu ceapă
Sursa foto: pixabay.com

Ingrediente: 500 g ficăţei, o ceapă mare, un fir cimbru proaspăt, 1/2 fir rozmarin, 1/2 linguriţă piper, o linguriţă de boia, o linguriţă de vegeta, sare, 40 g unt, 2 linguri ulei, lapte, pătrunjel

Mod de preparare: se spală ficăţeii foarte bine, apoi se pun în lapte şi se lasă cel puţin 30 minute. Se topeşte untul într-o tigaie, se adaugă uleiul, se taie ceapa solzi şi se căleşte. Se scurg ficăţeii şi se pun în tigaie. Se lasă la prăjit la foc mediu până se rumenesc uşor şi se întorc pe fiecare parte. Este bine să nu amestecaţi, ci să scuturaţi tigaia. Se umple o cană cu apă şi se dizolvă toate condimentele. Se pun peste ficăţei şi se lasă la fiert până scade.

×
Subiecte în articol: reteta reteta zilei ficatei de pasare