Potrivit cumvaplace.ro, rezultatul final e atât de crocant, aromat și gustos, încât cu greu te poți opri să nu-ți dorești să iei o altă felie.
INGREDIENTE
-
4 linguri de pesto
-
200 g măsline fără sâmburi
-
Rozmarin proaspăt
-
Ulei de măsline
-
Mălai
-
Sare
Citește pe Antena3.roDiana Șoșoacă, al doilea scandal în ziua alegerilor: a amenințat cu bătaia un cetățean în secția de vot. "Boșorog nenorocit!" - Pentru aluat
-
240 g făină
-
120 ml apă + 2 linguri
-
1 lingură ulei de măsline extravirgin
-
Sare
CUM SĂ FACEȚI
- Amestecați făina cu apa, uleiul și un praf de sare. Noi am folosit robotul cu cârlig și am frământat 5-6 minute, până când aluatul a devenit moale, elastic și nu foarte lipicios.
- Împachetați aluatul într-o folie și lăsați-l la temperatura camerei pentru o oră.
- După trecerea timpului, împărțiți aluatul în două și întindeți apoi foile, cât mai subțiri.
- Pregătiți tăvile de copt: le ungeți cu ulei de măsline, într-un strat foarte fin, și presărați mălai.
- Puneți foile de aluat în tăvi, le stropiți cu ulei de măsline, puneți pesto după gust, presărați măslinele, rozmarin și sare.
- Coaceți la 250 de grade sau la cea mai înaltă treaptă a aragazului vostru pentru 6-7 minute sau până ce aluatul s-a rumenit frumos.