x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar GASTRONOMIE/Specialitatea zilei

GASTRONOMIE/Specialitatea zilei

22 Oct 2004   •   00:00

22 OCTOMBRIE 2004

Fettucine e caviar

  • 100 gr. paste fainoase fettucine, 80 gr. somon afumat, 20 gr. ceapa, 10 gr. votca, 150 gr. smantana, 20 gr. caviar, 10-15 gr. ulei de masline
  • Timp de preparare: 40 minute
  • Mod de preparare: Se fierb pastele cam 10 minute si se caleste ceapa. Peste ea se toarna smantana, uleiul de masline si votca. Se amesteca pana se face un sos omogen. Apoi se adauga bucati de somon afumat. Pe o farfurie adanca se pun pastele cu sosul. La sfarsit, se pune deasupra intregii compozitii, caviarul.

    Reteta ne-a fost oferita de Casa Cesare si Restaurantul Trattoria Il Calcio.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie