Și cine să fie un mai atent depozitar al caietului cu rețete românești dacă nu... mama?! Toate amintirile din copilărie încep cu mâinile mamei frământând pâinea cea de toate zilele. Binecuvântând-o... lăsând-o să crească. Tihnit!
Sub zăpada șervetului țesut în casă. Modelând-o după chipul și asemănarea rotundului pământ și lăsând-o să se rumenească și să-și împlinească aromele în căldura cuptorului...
De aceea azi nu e rețetă mai nimerită decât cea a pâinii!
Pâinea de casă a mamei
Ai trebuință de: 500 g făină de grâu, 10 g drojdie, două lingurițe de sare, o linguriță de zahăr, 250 ml apă călduță; facultativ: 6 linguri untdelemn.
Cum se preocedează? Drojdia se lichefiază, cu zahărul și cu puțină apă călduță. Făina se cerne și se amestecă apoi cu drojdia și sarea. Se...............
Citește mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI
Citește pe Antena3.ro