x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

20 Dec 2018   •   20:30
Reţeta de Crăciun: Cârnaţi de porc

Ingrediente: carne tocată de porc mai grasă,

usturoi,

100 ml apă călduţă,

sare,

piper.
 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat separat. În pasta obtinuta şi omogenizată se adaugă condimentele, apoi se amestecă, punând şi puţină apă. Cu această compoziţie se umplu maţele. Se leagă la capete cu ata, se aşază pe o şipcă şi se lasă la zvântat, apoi se dau la fum trei zile. Când sunt gata pătrunşi, se păstrează la rece în încăperi aerisite. Când se prăjesc, se adaugă puţin rozmarin.

×
Subiecte în articol: Cârnaţi de porc