Și nu doar că e foarte ușor de pregătit, dar carnea devine absolut minunată: fragedă și aromată.
INGREDIENTE
-
1 cutie de aripioare
-
100 ml zeamă de lămâie
-
1 lingură de ulei de măsline
- Pentru sos
-
2 căpățâni de usturoi
-
100 ml ulei de măsline + extra pentru aripioare
-
50 ml zeamă de lămâie
-
Sare
CUM SĂ FACEȚI
- Tăiați aripioarele în jumătăți. Le condimentați cu sare și le ungeți cu o lingură de ulei de măsline. Le dați la cuptor, la 250 de grade, programul cu ventilație, aproximativ 20 de minute, până devin rumene.
- Între timp, pregătiți sosul special: zdrobiți usturoiul și îl frecați cu un praf de sare.
- Când a devenit cremos, adăugați zeamă de lămâie și ulei, pe rând.
- Scoateți tava și întoarceți aripioarele. Amestecați sosul de usturoi cu 100 ml zeamă de lămâie și turnați peste aripioare. Mai dați la cuptor 10 de minute.
REȚETĂ VIDEO
aripioare libaneze
Citește pe Antena3.ro


