x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta - Linguine con frutti di mare

Reteta - Linguine con frutti di mare

01 Noi 2004   •   00:00
Click pentru a mari imaginea
  • Ingrediente: 50 gr peste, 40 gr caracatita, 30 gr cozi de raci, 40 gr sepie, doi gamberi, 3 scoici, usturoi, apio (telina verde), sos de rosii, sare, piper, oregano, ulei de masline.

  • Mod de preparare: Se pune pestele la fiert. Separat se calesc fructele de mare in ulei de masline. Cand sunt gata se adauga peste ele usturoiul, apio taiata marunt, sarea, piperul sosul de rosii si oregano.

  • Grad de dificultate: mediu

  • Timp de preparare: 30 minute

    Reteta ne-a fost oferita de Casa Cesare si Restaurantul Hard-Rock
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie