![Cine este Eugen Sechila, „umbra” lui Călin Georgescu, organizator de tabere paramilitare. Legăturile cu mișcarea legionară Cine este Eugen Sechila, „umbra” lui Călin Georgescu, organizator de tabere paramilitare. Legăturile cu mișcarea legionară](/thumbs/rss/2024/12/cine-este-eugen-sechila-umbra-lui-calin-georgescu--78ddfb3.jpg)
Ingrediente:
500 g cartofi dulci, 2 cartofi albi, 700 g morcovi, 4 ouă, 200 g feta, 1 legătură coriandru proaspăt, ulei de sâmburi de struguri, 5-6 linguri făină, o ceapă, sare
Mod de preparare:
Curăţă şi spală cartofii, ceapa şi morcovii, dă legumele prin răzătoare, apoi lasă-le la scurs într-o strecurătoare, presărând un sfert de linguriţă de sare pe deasupra. Într-un bol, adaugă ouăle, brânza, făina şi coriandrul tocat şi amestecă bine. După 20 de minute, presează puternic legumele din strecurătoare pentru a nu mai lăsa suc, apoi adaugă-le în bol. Amestecă bine compoziţia. Încinge ulei într-o tigaie, apoi cu o lingură pune din amestec la prăjit. Câte un minut, două pe fiecare parte, până când chiftelele prind culoarea aurie. (gustarte.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Paella cu fructe de mare
![Cine este Eugen Sechila, „umbra” lui Călin Georgescu, organizator de tabere paramilitare. Legăturile cu mișcarea legionară Cine este Eugen Sechila, „umbra” lui Călin Georgescu, organizator de tabere paramilitare. Legăturile cu mișcarea legionară](/thumbs/rss/2024/12/cine-este-eugen-sechila-umbra-lui-calin-georgescu--78ddfb3.jpg)
REŢETA ZILEI: Spaghete cu sos de ciuperci
REŢETA ZILEI: Bourekas cu spanac şi feta
REŢETA ZILEI: Chifteluțe de somon la cuptor
REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză