x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei de la Good Food: Pască reinventată

Reţeta zilei de la Good Food: Pască reinventată

13 Apr 2012   •   06:30
Reţeta zilei de la Good Food: Pască reinventată

Pasca "reinventata" se face in doua ore, insa reteta si modul de preparare sunt destul de simple, iar singurul ingredient mai exotic sunt fulgii de migdale.

Ingrediente

Pentru aluat

25g de drojdie

3 oua

250g de zahar

150g de unt

3 linguri de lapte

1 pastaie de vanilie

coaja rasa de lamaie

100g fulgi de migdale

800g de faina

Pentru umplutura

500g branza de vaci

125g crema de branza

3 oua

200g de merisoare

100g de zahar

1 praf de sare

10g de unt

1 lingura de faina

Mod de preparare

1. Pentru a pregati aluatul, se freaca galbenusurile cu zahar. Se bat albusurile spuma separat. Se freaca drojdia cu o ceasca de lapte si se amesteca bine pana cand se face ca o smantana. Se lasa la crescut.

Reteta completa pe goodfood.ro.

×
Subiecte în articol: pasca