x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Friptură de vită cu cartofi la tigaie

Reţeta zilei: Friptură de vită cu cartofi la tigaie

09 Mai 2018   •   20:30
Reţeta zilei: Friptură de vită cu cartofi la tigaie

Ingrediente :

650 g carne de vită, feliată subțire

650 g cartofi, feliați

1 lingură ulei

3 linguri unt

5 căței de usturoi, pisați

1 linguriță cimbru, tocat

1 linguriță rozmarin, tocat

1 linguriță oregano

1-2 linguri sos de soia, opțional

sare

piper

Mod de preparare :

Condimentezi carnea cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie, încălzești uleiul și 1 lingură de unt. Rumenești cartofii 8-10 minute. Transferi pe o farfurie.Topești restul de unt în tigaie. Călești usturoiul împreună cu mirodeniile aproximativ 1 minut. Rumenești carnea, până se pătrunde bine. Adaugi sosul de soia. Combini cu cartofii. Servești imediat.Poftă bună!

 

 

×