Ingrediente:
6 ouă, 300 g zahăr, 200 g făină, 100 ml ulei, 50 ml apă minerală, 2 plicuri zahăr vanilat, 1 vârf sare, 1 plic praf de copt, 5 piersici potrivite.
Mod de preparare:
În primul rând trebuie separate gălbenuşurile de albuşuri; albuşurile se bat spumă cu 200 g zahăr până se topeşte complet. La rândul lor, gălbenuşurile se amestecă bine cu apa minerală, uleiul, sarea şi cu zahărul vanilat. La final se toarnă peste albuşuri, apoi se pune peste și făina şi praful de copt. Piersicile se curăță de coajă şi de sâmburi şi se tai feliuţe. Compoziția se toarnă într-o tavă, unsă în prealabil, dar în care au fost așezate și fructele și se pune la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute. Poftă bună!
Citește pe Antena3.ro