x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Pui cu sos garam masala

Reţeta zilei: Pui cu sos garam masala

17 Mai 2018   •   20:30
Reţeta zilei: Pui cu sos garam masala

Ingrediente

1/2 de pui

1 ceapă

1 catel de usturoi

suc de rosii

200 ml lapte de cocos

1 lingurita cu varf de garam masala

30 ml vin alb sec

sare

2 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin.Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam pana ceapa incepe sa se inmoaie, dupa care punem garam masala si omogenizam.Adaugam vinul si sucul de rosii si lasam sa se evapore alcoolul, urmand apoi laptele de cocos si cateva linguri de apa.Lasam la foc mediu cca 20 de minute, amestecand ocazional.Poftă bună!

Se serveste cu orez alb si frunzulite de coriandru proaspat.

 

 

×
Subiecte în articol: Pui cu sos garam masala