Ingrediente
150 g pulpă de porc
- 100 g fasole verde
- 25 g roșii uscate
- ulei de măsline
- 250g usturoi
- busuioc
- oregano
- sare
- piper negru
- Mod de preparare
Asezonăm carnea de porc cu sare, piper și oregano. Îl prăjim într-o tigaie încinsă cam 4-5 minute pe fiecare parte. Separat prăjim fasolea verde, asezonată cu sare și piper, împreună cu 1 cățel de usturoi tocat mărunt, timp de 4-5 minute. Pesto-ul de roșii îl facem astfel: într-un bol punem roșiile uscate, tăiate cât mai mărunt, restul de usturoi tocat mărunt, busuiocul și uleiul de măsline. Le pasăm într-un blender până când devin o pastă omogenă. Servim pesto-ul peste porc și păstăi. Poftă bună!
Citește pe Antena3.ro