x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Pulpă de porc cu fasole verde și pesto de rosii

Rețeta zilei: Pulpă de porc cu fasole verde și pesto de rosii

08 Ian 2018   •   20:30
Rețeta zilei: Pulpă de porc cu fasole verde și pesto de rosii

Ingrediente

150 g pulpă de porc

  • 100 g fasole verde
  • 25 g roșii uscate
  • ulei de măsline
  • 250g usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper negru
  • Mod de preparare

Asezonăm carnea de porc cu sare, piper și oregano. Îl prăjim într-o tigaie încinsă cam 4-5 minute pe fiecare parte. Separat prăjim fasolea verde, asezonată cu sare și piper, împreună cu 1 cățel de usturoi tocat mărunt, timp de 4-5 minute. Pesto-ul de roșii îl facem astfel: într-un bol punem roșiile uscate, tăiate cât mai mărunt, restul de usturoi tocat mărunt, busuiocul și uleiul de măsline. Le pasăm într-un blender până când devin o pastă omogenă. Servim pesto-ul peste porc și păstăi. Poftă bună!

 

×
Subiecte în articol: pulpa porc fasole verde