Ingrediente: un piept de pui dezosat şi fără piele, 150 g maioneză, o ţelină, 6 castraveţi muraţi, o linguriţă de sare, piper boabe, 3 foi de dafin, zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui împreună cu puţină sare, boabe de piper şi foile de dafin, 20-30 de minute, timp în care se dă ţelina pe răzătoare şi şi se amestecă cu zeama de lămâie. Maioneza suficientă pentru această salată va fi formată din două ouă. Se toacă castraveţii muraţi şi pieptul de pui, după ce s-a răcit. Se pun într-un bol toate ingredientele şi se amestecă bine până se omogenizează. Se lasă la frigider acoperită cu folie de plastic, apoi se serveşte.
Încercaţi şi REŢETA ZILEI Nutella de casă
Cotlete oșenesti (Rețeta lui Radu Anton Roman)