Ingrediente
200 g parmezan
1 buc ardei gras roșu
- 50 g unt
- 200 ml friscă lichidă
- 250 g mascarpone
- 200 ml lapte
- 3 linguri ulei de măsline
- 300 g fructe de mare
- 2 caței usturoi
- 50 ml smântaână
- 500 g spaghete
- Mod de preparare
Într-o tigaie încingem uleiul de măsline și untul, în care călim ardeiul gras tăiat fâșii subțiri, apoi punem usturoiul tăiat mărunt și fructele de mare decongelate, apoi amestecăm bine. Lăsam totul la foc mic 10-15 minute, amestecând din când în când, pâna fructele de mare sunt moi. Separat într-o altă crăticioară, punem smântâna dulce, laptele, mascarpone și amestecam pâna avem un sos omogen. Punem și parmesanul și turnam sosul peste fructele de mare. Adăugam apoi și pastele, fierte și scurse. Se servesc calde. Poftă bună!
Citește pe Antena3.ro