x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

REŢETA ZILEI: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

07 Mai 2017   •   20:30
REŢETA ZILEI: Vinete la cuptor, cu roşii, ardei iute şi usturoi

Ingrediente:

2 vinete, 2-3 linguri ulei de măsline, 1 kg roşii cherry, 1-2 căpăţâni de usturoi, pătrunjel, boia afumată, sare, ardei iute, piper, parmezan

Mod de preparare:

Feliază vânăta pe lung, apoi stropeşte feliile cu ulei de măsline şi presară piper şi sare. Coace-le la cuptor 20 de minute, la 200 de grade Celsius. Întorce-le apoi pe partea cealaltă, adaugă pasta de la roşiile date prin răzătoare, roşiile tăiate cubuleţe, usturoiul, ardeiul iute tocat şi boiaua. Mai lasă la rumenit încă 10 minute. Se pot servi cu pătrunjel şi parmezan ras pe deasupra.

 

Încearcă și:

REŢETA ZILEI: Peşte la cuptor cu sos

 

REŢETA ZILEI: Supă aztecă (de post)

 

REŢETA ZILEI: Dovlecei a la grec

 

REŢETA ZILEI: Salată de primăvară cu pui

 

×
Subiecte în articol: retete simple