● Mod de preparare:
1 Piepturile de pui se dezosează, se spală, se taie felii subţiri şi se pun într-un bol. Se presară o linguriţă cu boia, sare şi piper. Se adaugă iaurtul, usturoiul pisat şi mărar tocat.
2 Se amestecă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduc la rece o oră. Se scot feliile de carne din amestec, se aşază pe fiecare caşcaval şi şuncă, se condimentează şi se rulează.
3 Se prind cu scobitori, se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc în cuptorul încins.
4 Se coc la foc potrivit până devin aurii şi carnea poate fi pătrunsă cu o furculiţă. Zmeura se pune într-o oală cu zahărul tos, puţină sare şi piper.
5 Se fierbe până devine ca un sos, se sfărâmă fructele rămase întregi şi se serveşte alături de rulada de carne feliată.
● Sfat: Se mai pot servi cu piure de cartofi, dovlecei sau conopidă fripte.
● Băutura: Fetească Neagră
Citește pe Antena3.ro