x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Salata de orez

Salata de orez

12 Iun 2004   •   00:00

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Mario Del Ticco, de la restaurantul "Capricciosa"



  • Ingrediente: 50 grame de orez, 40 grame de tocatura de apio si ton, 30 grame anghinare, 1 ou, 20 grame de sunca, 2 frunze de busuioc, patrunjel.
  • Grad de dificultate: mediu.
  • Timp de preparare: 15 minute.
  • Mod de preparare: Se fierbe orezul timp de 15 minute, dupa care se pune in apa rece. Anghinarele se taie fin si se adauga orezului si tocaturii de apio si ton. Toate se amesteca, adaugandu-se apoi uleiul. Salata se orneaza cu oul taiat feliute, cu bucati mici de sunca, cu busuioc si cateva frunze de patrunjel.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie