Ingrediente: 2 costite de vitel (300 g), o lingura de mustar, 12 buc. capere, 50 g rosii decojite in sos, o lingura smantana.
Timp de preparare: 15 minute.
Grad de dificultate: mediu.
Mod de preparare: se prepara un sos din: o lingura de mustar clasic, 12 bucati de capere, 50 g sos de rosii decojite si mixate si o lingura de smantana. Totul se amesteca. Costitele se coc pe gratar timp de sapte minute. Peste ele se toarna sosul.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
„Cel mai singuratic om din lume” trăiește la -70 grade, la 5 ore distanță de cel mai apropiat oraș, și spune că îi este bine
-
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o cheamă?” Ce cred oamenii care trăiesc în Dobrogea despre prezidențiale
-
Cum s-a înțeles Alina Petre cu fosta soție a lui Bogdan Vasiliu. Îl acuză că ar fi mințit-o în legătură cu femeia cu care are un copil
-
O profesoară a fost arestată după ce elevul ei i-a întins o capcană. Ce le-a mărturisit acesta polițiștilor
-
Șoc în timpul unei execuții, în SUA. Ce a făcut un bărbat chiar înainte de a muri
-
Cea mai rară și mai stranie pasăre de curte. Cum arată găina cu carne neagră, care costă 2.200 de euro
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
-
„Un prunc” Igor Cuciuc, primele declarații despre cel de-al doilea copil, după moartea tragică a fiicei lui. Artistul este pregătit să devină tată din nou
-
Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video