Ingrediente: 2 costite de vitel (300 g), o lingura de mustar, 12 buc. capere, 50 g rosii decojite in sos, o lingura smantana.
Timp de preparare: 15 minute.
Grad de dificultate: mediu.
Mod de preparare: se prepara un sos din: o lingura de mustar clasic, 12 bucati de capere, 50 g sos de rosii decojite si mixate si o lingura de smantana. Totul se amesteca. Costitele se coc pe gratar timp de sapte minute. Peste ele se toarna sosul.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
-
Cine sunt cei care au donat peste 50.000 de lei în conturile PNL. Statul a dat 74,91 de milioane de lei
-
Anunț important pentru români! A fost prelungită valabilitatea cardurilor de energie. Până la ce dată pot plăti românii facturi reduse
-
Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului Clisurii”. De ce este vizată de DIICOT și Mira Radovancovici, primarul din Pojejena UPDATE Cine sunt cei reținuți
-
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
-
O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video