Ingrediente: 80 g farfalla (paste tip fundite), 80 g galbiori, 50 g rosii, doi catei de usturoi, 20 ml ulei de masline.
Timp de preparare: 15 minute.
Grad de dificultate: mediu.
Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune la prajit in ulei de masline usturoiul taiat in patru bucati si galbiorii timp de cinci minute. Se adauga apoi rosiile taiate cubulete, sare si se mai lasa pe foc inca zece minute. Intre timp, pastele se fierb cam sapte minute, se scot si se amesteca cu sosul.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
„Cel mai singuratic om din lume” trăiește la -70 grade, la 5 ore distanță de cel mai apropiat oraș, și spune că îi este bine
-
„Geoană, Ciolacu… Ciucă… George Simion… Și femeia aia, cum o cheamă?” Ce cred oamenii care trăiesc în Dobrogea despre prezidențiale
-
Cum s-a înțeles Alina Petre cu fosta soție a lui Bogdan Vasiliu. Îl acuză că ar fi mințit-o în legătură cu femeia cu care are un copil
-
O profesoară a fost arestată după ce elevul ei i-a întins o capcană. Ce le-a mărturisit acesta polițiștilor
-
Șoc în timpul unei execuții, în SUA. Ce a făcut un bărbat chiar înainte de a muri
-
Cea mai rară și mai stranie pasăre de curte. Cum arată găina cu carne neagră, care costă 2.200 de euro
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
-
„Un prunc” Igor Cuciuc, primele declarații despre cel de-al doilea copil, după moartea tragică a fiicei lui. Artistul este pregătit să devină tată din nou
-
Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video