Timp de preparare: 20 de minute.
Grad de dificultate: mediu.
Ingrediente: 250 g muschi de vita, 10 g faina, 10 g unt, 15 ml ulei, 10 ml otet balsamic.
Mod de preparare: Se taie muschiul de vita felii, se da prin faina si se prajeste in ulei si unt. Se lasa la foc mic cate 4 minute pe fiecare parte. Se adauga doua linguri de apa si se lasa la scazut. Se scoate, se adauga otetul balsamic si putina sare.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
-
Donald Trump răbufnește din nou. A spus că, în cazul unui atac, SUA nu vor fi ajutate de aliați
-
Anunț important pentru români! A fost prelungită valabilitatea cardurilor de energie. Până la ce dată pot plăti românii facturi reduse
-
Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului Clisurii”. De ce este vizată de DIICOT și Mira Radovancovici, primarul din Pojejena UPDATE Cine sunt cei reținuți
-
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
-
O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video