Timp de preparare: 20 de minute.
Grad de dificultate: mediu.
Ingrediente: 250 g muschi de vita, 10 g faina, 10 g unt, 15 ml ulei, 10 ml otet balsamic.
Mod de preparare: Se taie muschiul de vita felii, se da prin faina si se prajeste in ulei si unt. Se lasa la foc mic cate 4 minute pe fiecare parte. Se adauga doua linguri de apa si se lasa la scazut. Se scoate, se adauga otetul balsamic si putina sare.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Polițiștii au aflat, în sfârșit, ce s-a întâmplat cu Louisa, o femeie care a fost găsită moartă în casă în 1967
-
Directorul de spital care l-a surclasat pe Sorin Oprescu la anii de pușcărie. Florin Secureanu își deconta bijuteriile, limuzina și călătoriile în jurul lumii
-
”Am luat o pauză”. Vlad Gherman și Oana Moșneagu trec printr-o situație dificilă! Actorul a făcut declarații | FOTO
-
Ședințe de urgență în Europa după ce Ucraina a bombardat Rusia. SUA, Spania, Italia și Grecia au închis ambasadele din Kiev
-
Joe Biden a fost de acord să dea Ucrainei mine antipersonal "în curând". Zelenski s-a angajat să le folosească doar în Ucraina
-
Horoscop financiar pentru miercuri, 20 noiembrie 2024. Berbecii, Racii şi Vărsătorii s-ar putea implica în proiecte noi
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
-
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de Balul Bobocilor. Artistul nu-și poate scoate din minte cuvintele fetei sale
-
Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video