Ingrediente: 80 g linguine (paste), doi catei de usturoi, o rosie, un varf de cutit de oregano, sase frunze de busuioc, o lingura de parmezan ras.
Timp de preparare: zece minute
Grad de dificultate: scazut.
Mod de preparare:
Intr-un vas se prepara un sos din: usturoi taiat marunt, rosie taiata cubulete, busuioc taiat marunt si un praf de oregano. Pastele se fierb timp de sase minute si se amesteca cu sosul. Deasupra se presara parmezanul ras.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
-
Donald Trump răbufnește din nou. A spus că, în cazul unui atac, SUA nu vor fi ajutate de aliați
-
Anunț important pentru români! A fost prelungită valabilitatea cardurilor de energie. Până la ce dată pot plăti românii facturi reduse
-
Fată de 14 ani, cu handicap mental, exploatată sexual la cabana ”Prințului Clisurii”. De ce este vizată de DIICOT și Mira Radovancovici, primarul din Pojejena UPDATE Cine sunt cei reținuți
-
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
-
O româncă din Spania, sedusă de „Brad Pitt”, a rămas fără bani în cont! „Mi-a spus că mă iubește!” – video