Durata de preparare:10 minute
Grad de dificultate: mediu
Ingrediente: melci (daca sunt mici 9-10 bucati, daca sunt mari 6 bucati), fasole boabe fiarta - 70 g, piept de rata afumat cu piele - 20 g, telina americana - 20 g, patrunjel -
3 g, o lingurita de unt, sare, piper si usturoi pisat dupa gust, vin alb sec - un pahar, foietaj.
Mod de preparare: Untul se topeste intr-o tigaie de teflon. Peste el se adauga pieptul de rata taiat foarte marunt si se lasa 15 secunde. Melcii care au fost in prealabil fierti cu sare si vin alb se adauga in tigaie timp de 3-4 secunde. Apoi punem telina taiata foarte marunt si fasolea boabe, pe care le lasam 2-3 secunde la foc puternic. Peste aceasta compozitie punem vinul, sarea, piperul, usturoiul si patrunjelul. La final se asaza pe un foietaj si se serveste cu vin alb sec.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-