Ingrediente: pastrav intreg 300 g, otet 100 ml, ulei de masline 100 ml, o rodie, rucola 100 g, doua foi de dafin, zeama de la o lamaie si de la o portocala.
Grad de dificultate: ridicat
Timp de preparare: 48 de ore (macerat)
Mod de preparare: Pastravul se dezoseaza, se indeparteaza pielea cu un cutit, dupa care se feliaza de la coada spre cap. Feliile se asaza in otet, in zeama de la lamaie si de la portocala si se presara sare. Se lasa 24 de ore la macerat, apoi se tapeteaza cu un prosop, se pune in ulei de masline si foi de dafin, pentru 24 de ore. Se scoate si se scurge bine de ulei. Se pune deasupra pestelui salata de rucola si rodii.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Polițiștii au aflat, în sfârșit, ce s-a întâmplat cu Louisa, o femeie care a fost găsită moartă în casă în 1967
-
Directorul de spital care l-a surclasat pe Sorin Oprescu la anii de pușcărie. Florin Secureanu își deconta bijuteriile, limuzina și călătoriile în jurul lumii
-
”Am luat o pauză”. Vlad Gherman și Oana Moșneagu trec printr-o situație dificilă! Actorul a făcut declarații | FOTO
-
Ședințe de urgență în Europa după ce Ucraina a bombardat Rusia. SUA, Spania, Italia și Grecia au închis ambasadele din Kiev
-
Joe Biden a fost de acord să dea Ucrainei mine antipersonal "în curând". Zelenski s-a angajat să le folosească doar în Ucraina
-
Horoscop financiar pentru miercuri, 20 noiembrie 2024. Berbecii, Racii şi Vărsătorii s-ar putea implica în proiecte noi
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
-
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de Balul Bobocilor. Artistul nu-și poate scoate din minte cuvintele fetei sale
-
Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video