Ingrediente: pastrav intreg 300 g, otet 100 ml, ulei de masline 100 ml, o rodie, rucola 100 g, doua foi de dafin, zeama de la o lamaie si de la o portocala.
Grad de dificultate: ridicat
Timp de preparare: 48 de ore (macerat)
Mod de preparare: Pastravul se dezoseaza, se indeparteaza pielea cu un cutit, dupa care se feliaza de la coada spre cap. Feliile se asaza in otet, in zeama de la lamaie si de la portocala si se presara sare. Se lasa 24 de ore la macerat, apoi se tapeteaza cu un prosop, se pune in ulei de masline si foi de dafin, pentru 24 de ore. Se scoate si se scurge bine de ulei. Se pune deasupra pestelui salata de rucola si rodii.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Blocaj la negocierile pentru Guvern. De ce nu ar vrea Marcel Ciolacu să mai fie premier și ce ministere sunt disputate
-
PNL a plătit o campanie în care Călin Georgescu a fost promovat intens pe TikTok, similară cu o campanie a Rusiei în Ucraina, a descoperit ANAF
-
Ion Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, adevărul despre separarea de Raluca, după trei ani de relație: „Nu sarcina a fost motivul”. Ce s-a întâmplat între foștii concurenți
-
O familie a transformat un garaj obișnuit într-un apartament de lux. Cât a costat amenajarea și cum arată rezultatul final
-
VIDEO Momentul în care poliția distruge mașina unui șofer filmat în timp ce făcea drifturi, în Qatar
-
Șefa partidului lui Călin Georgescu, reacție violentă în fața jurnaliștilor, în prima zi în Parlament
-
Laura şi Mihai, câştigătorii celui de-al zecelea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro
-
VIDEO Postarea șocantă a medicului psihiatru de 50 de ani care a produs măcelul de la târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam