x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Rosii gratinate cu ton

Specialitatea zilei - Rosii gratinate cu ton

31 Iul 2004   •   00:00

Reteta de astazi va este oferita de Mario del Ticco, bucatar la Restaurantul Capricciosa.



  • Ingrediente: doua rosii, 40 g ton, 30 g pesmet, 10 buc. capere, o lingura ulei de masline, un ou, un catel de usturoi.
  • Timp de preparare: 20 de minute
  • Grad de dificultate: scazut
  • Mod de preparare: Rosiile se taie pe jumatate. Se face un amestec din pesmet, ton, ou si usturoiul taiat marunt. Se adauga sare si se amesteca cu mana. Compozitia se imparte in patru si se pune peste jumatatile de rosii. Se introduce la cuptor timp de 10 minute.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie