x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Salata de prepelita cu poame coapte

Specialitatea zilei - Salata de prepelita cu poame coapte

09 Iun 2004   •   00:00

Reteta de astazi va este oferita de maestrul bucatar Catalin Scarlatescu de la restaurantul "Noblesse"



  • Ingrediente: o prepelita, o salata lolo rosso, o andiva, o gutuie, un mar, o para, un strugure, 5 ml otet de zmeura, 20 ml ulei de masline extravirgin, sare si piper dupa gust.
  • Grad de dificultate: mare
  • Timp de preparare: 45 min
  • Mod de preparare: Fructele se spala, se curata de seminte si se coc la cuptor. Dupa ce s-au copt, se racesc. Prepelita se dezoseaza, urmand a se folosi doar pulpele si pieptul, apoi se prajeste in ulei. Salata si andivele se amesteca cu fructele coapte, cu pulpele si pieptul de prepelita (racit), uleiul de masline, otetul de zmeura. La sfarsit se adauga sare si piper dupa gust.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie