Ingrediente: 10 fire de sparanghel, 50 g ton in ulei, 50 ml otet balsamic.
Timp de preparare: 15 minute (10 minute pentru fierberea sparanghelului, 5 minute pentru aranjat)
Grad de dificultate: scazut
Mod de preparare: Se fierbe sparanghelul in apa cu sare timp de 10 minute. Apoi se aranjeaza sparanghelul circular (se face un cuib) si in centru se pune tonul. Deasupra se toarna otet balsamic.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Polițiștii au aflat, în sfârșit, ce s-a întâmplat cu Louisa, o femeie care a fost găsită moartă în casă în 1967
-
Directorul de spital care l-a surclasat pe Sorin Oprescu la anii de pușcărie. Florin Secureanu își deconta bijuteriile, limuzina și călătoriile în jurul lumii
-
”Am luat o pauză”. Vlad Gherman și Oana Moșneagu trec printr-o situație dificilă! Actorul a făcut declarații | FOTO
-
Ședințe de urgență în Europa după ce Ucraina a bombardat Rusia. SUA, Spania, Italia și Grecia au închis ambasadele din Kiev
-
Joe Biden a fost de acord să dea Ucrainei mine antipersonal "în curând". Zelenski s-a angajat să le folosească doar în Ucraina
-
Horoscop financiar pentru miercuri, 20 noiembrie 2024. Berbecii, Racii şi Vărsătorii s-ar putea implica în proiecte noi
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam
-
"Tata, nu!" Ultima discuție pe care Igor Cuciuc a avut-o cu Andreea, chiar înainte de Balul Bobocilor. Artistul nu-și poate scoate din minte cuvintele fetei sale
-
Președintele Academiei Române: Numai de o sută de ani noi, românii, suntem învățați că nu ne-am născut să fim slugi – video