Ingrediente: 10 fire de sparanghel, 50 g ton in ulei, 50 ml otet balsamic.
Timp de preparare: 15 minute (10 minute pentru fierberea sparanghelului, 5 minute pentru aranjat)
Grad de dificultate: scazut
Mod de preparare: Se fierbe sparanghelul in apa cu sare timp de 10 minute. Apoi se aranjeaza sparanghelul circular (se face un cuib) si in centru se pune tonul. Deasupra se toarna otet balsamic.
TOP articole pe Jurnalul.ro:
-
-
-
-
-
Parteneri
-
Cauza morții doctoriței Ștefania Szabo a fost stabilită: Rezultatele autopsiei răstoarnă ipoteza unui infarct sau AVC de la epuizare
-
Vladimir Putin minte cu nerușinare într-un interviu în presa străină și spune că Rusia a vrut să oprească războiul, când a invadat Ucraina: „Occidentul l-a declanșat împotriva noastră”
-
România, măturată de vânt puternic! ANM a emis cod galben și portocaliu
-
Ce s-a întâmplat cu fiica ilegitimă a lui Putin, în Paris, când a fost recunoscută de niște ucraineni. "Tatăl tau mi-a ucis fratele”
-
Talibanii l-au pus pe un băiat de 13 ani să-l execute pe un criminal condamnat, pe un stadion, în fața a 80.000 de oameni
-
O femeie a fost găsită moartă la marginea unui drum, în urmă cu 40 de ani. Acum, două pungi din hârtie au elucidat misterul
-
Cum a apărut Călin Georgescu la Alba Iulia, de 1 decembrie. Imagini cu tabăra suveranistă, care îl aclamă
-
Elevă de clasa a IX-a, răpită, bătută și umilită de 6 colege din cauza unui băiat! I-au furat telefonul și au agresat-o minute întregi pe o stradă din apropierea școliI
-
SCANDALOS Incompetența administrației Fritz a dus la pierderea unei finanțări europene de patru milioane de euro pentru Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” UPDATE Reacția lui Fritz și replica directorului Ovidiu Adam