x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Spaghete cu rosii proaspete si busuioc

Specialitatea zilei - Spaghete cu rosii proaspete si busuioc

22 Iun 2004   •   00:00

Reteta este oferita de Mario del Ticco de la Restaurantul Capricciosa



  • Ingrediente: 80 grame spaghete, 50 grame rosii, ulei, sare, 2-3 frunze de busuioc
  • Timp de preparare: 8 minute
  • Grad de dificultate: scazut
  • Mod de preparare: Pastele se fierb timp de 8 minute in apa cu sare. In tot acest timp, rosiile proaspete se calesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se amesteca pastele fierte cu rosiile si se adauga doua linguri din apa in care au fost fierte pastele.
    Se orneaza cu frunze de busuioc.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie