x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Tiramisu pregatit acasa

Specialitatea zilei - Tiramisu pregatit acasa

03 Aug 2004   •   00:00

li>Ingrediente: 4 oua, 100-150 grame zahar tos, 800 grame branza Mascarpone, 2 pachete biscuiti Savoiardi, 50 grame lichior Amaretto, 400 grame cafea espresso.

  • Timp de preparare: 30 minute

  • Grad de dificultate: mediu

  • Mod de preparare: Ouale se amesteca cu zaharul pana se fac ca o crema, dupa care se adauga branza Mascarpone.

    Trebuie amestecate foarte bine, pana cand devine o crema foarte fina. Biscuitii se insiropeaza cu cafeaua si lichiorul. Peste ei se adauga un strat de crema. Se continua in acest fel, avand grija ca in ultimul start de crema sa aveti si cafea pentru decor. Se tine 5-6 ore la frigider.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie