x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - Vitel alb cu ton

Specialitatea zilei - Vitel alb cu ton

25 Iun 2004   •   00:00
  • Ingrediente: 50 grame rasol de vitel alb, 20 grame rozmarin, 3 catei de usturoi, legume (rosii, ardei, morcov), 30 grame ton, 10 grame capere, 1 castravete murat, 1 gogosar murat, 30 grame maioneza, sare, ulei, piper
  • Timp de preparare: 20 minute
  • Grad de dificultate: mediu
  • Mod de preparare: se fierb legumele si se face o supa de legume. Rasolul de vitel alb se pune la cuptor 20 de minute cu rozmarinul, cateii de usturoi, sare, ulei, piper si un polonic din supa de legume. Apoi se scoate carnea de vitel, se taie felii subtiri si se acopera farfuria cu ea.

    Tonul, caperele, castravetele murat si gogosarul taiati marunt se amesteca, dupa care se adauga maioneza. Amestecul se pune peste carnea feliata si se adauga sare si piper. Se orneaza cu patrunjel si cu putina lamaie.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie