x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Târg online de turism cu vacanţe "adults only"

Târg online de turism cu vacanţe "adults only"

12 Oct 2010   •   00:00

Deoarece sexualitatea este considerată de mulţi un subiect tabu, Perfect Tour a decis să scoată din anonimat acest subiect şi să vină şi în întâmpinarea celor mai nonconformişti turişti cu vacanţele "adults only".

Pentru aceştia, agenţia oferă vacanţe în resorturi naturiste, pentru gay şi pentru swingeri în cadrul primul târg online de turism, TravelExpo 2010.

Unele dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă includ resorturi special amenajate pentru cupluri care doresc să experimenteze un alt fel de turism.

Ofertele de vacanţă "adults only" pot fi achiziţionate pe toată perioada târgului virtual www.travelexpo.ro 2010, dar şi după încheierea târgului de la toate centrele Perfect Tour.

Târgul de turism online are loc în perioada 13-16 octombrie 2010 şi se adresează pasionaţilor de călătorii care doresc să economisească timp şi bani alegând vacanţa din faţa calculatorului.

De la staţiuni de vacanţă din Lanzatore în Insulele Canare până în Jamaica şi zona Caraibelor, găsim astfel de staţiuni în care oamenii se pot "dezbrăca" de toate inhibiţiile cotidiene.

CAP D'AGDE, FRANŢA  ¬- Considerată capitala naturistă a lumii
Campusurile naturiste sunt numeroase. Recomandăm Satul Naturist din Cap d'Agde, Franţa, situat într-o zonă foarte frumoasă din sudul Coastei de Azur, la doar câteva minute de Montpellier. Satul de Vacanţă este un mic oraşel care are o bancă, un oficiu poştal şi câteva restaurante.

NEGRIL, JAMAICA

Resortul Hedonism II funcţionează în sistem "All Inclusive" fără însă a permite bacşişul. Aici te aşteaptă sute de petreceri şi evenimente special organizate pentru distracţie maximă. Aici poţi beneficia de servicii pentru organizări nunţi, SPA, centre fitness şi multe altele.

ISLAND HOUSE HOTEL, KEY WEST, FLORIDA
Island House este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri gay ale lumii. Proprietarii fac parte din comunitatea gay şi în aceste condiţii hotelul este construit special pentru această comunitate. Jacuzzi şi piscina sunt deschise 24/7. Clubul de sănătate include sală de fitness, SPA, saună. Cafeneaua resortului este una dintre cele mai bune din Key West. Puteţi lua micul dejun sau cina lângă piscină şi să vă îmbătaţi cu aerul curat al oceanului.

×
Subiecte în articol: travel news