JURNALUL DE BUCATARIE
Reteta de suflet / Regele si regina simplitatii / Japonia - Tara ceremonialului / Meniuri cu timbru / Reporter in tigaie / Popasuri monahale / Cultura si piper
Japonia - Tara ceremonialului
In spatiul unde se petrec cele mai frecvente cutremure, nimic parca nu tulbura ceea ce inaintasii au stabilit ca ar fi traseul ceremonial.
Regele si regina simplitatii
Actorii Cristina Deleanu si Eugen Cristea sunt mari amatori de noutate. Mai ales in ceea ce priveste gastronomia.
Meniuri cu timbru
E suficient sa ne scrieti. Trimiteti pe adresa redactiei retetele voastre. Le gatim, le gustam si apoi le publicam.
Reporter in tigaie
Intoarcerea in tara a nepoatei plecata de ceva vreme in Belgia pune pe jar toata familia.
In bucatarie, bunica, ajutata de fiice si nurori, pregateste cele mai alese bucate pentru a-i intampina pe musafiri. Alina si sotul ei se bucura de toata atentia, masa incarcata si atmosfera de sarbatoare fac ca lumea in care au ajuns sa difere mult de universul occidental de care tocmai s-au despartit. Alina si Jean-Claude se simt ca acasa in Romania. Dar ceea ce le place cel mai mult este cozonacul dumnezeiesc al bunicii. Fireste, nepoata ii va cere bunicii reteta magica.
Popasuri monahale
La doar 20 de kilometri de Bucuresti exista un spatiu binecuvantat de Dumnezeu. La
Manastirea Tiganesti, Maica Dometiana povesteste cu simplitate ce a determinat-o sa se calugareasca.
Fast-food
Atunci cand iti este foame, cel mai simplu este sa iti cumperi un covrig. Sunt importante insa si conditiile in care se pregatesc.
Cultura si piper
Recenta premiera a Nationalului bucurestean - Lucrezia Borgia, cu Florina Cercel in rolul principal - te invita la o masa fastuoasa. Mancarea si bautura pot fi insa otravite!