x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Varza de Bruxelles. Beneficii pentru sănătate

Varza de Bruxelles. Beneficii pentru sănătate

24 Oct 2017   •   15:16
Varza de Bruxelles. Beneficii pentru sănătate

Mini varza cunoscută sub denumirea de varză de Bruxelles este unul dintre alimentele ce nu ar trebui să îți lipsească în această toamnă mai ales din alimentația ta, scrie clicksanatate.ro.

Dacă știi cum să combini alimentele corespunzător, te vei bucura nu doar de o sănătate de fier ci și de o siluetă de invidiat. Astfel că, trebuie să profiția cum de legumele de sezon printre care și varza, să le introduci în alimentația ta și să beneficiezi de toți nutrimenții esențiali ce ți-i furnizează.

Fitonutrimenții din varza de Bruxelles ajută la intensificarea activității sistemului imunitar pentru a te proteja împotriva anumitor afectiuni,mai ales la nivelul vezicii urinare printre care și cancerul.

Studiile făcute pe baza substanțelor active ce se regăsesc în varza de Bruxelles au scos la iveală că sulforafanul, ajută la detoxifierea organismului, ajutând la eliminarea substanțelor cancerigene mult mai repede.

O dietă în care predomină varza de Bruxelles are un impact pozitiv asupra leziunilor ADN-ului, în felul acesta obținându-se o reducere a riscului cancerului.

×
Subiecte în articol: varză de bruxelles varza