x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cum poți crea un tablou chiar dacă nu ești profesionist?

Cum poți crea un tablou chiar dacă nu ești profesionist?

31 Aug 2022   •   16:41
Cum poți crea un tablou chiar dacă nu ești profesionist?

Îi apreciezi pe cei care pictează și ai vrea să tu să ai propriul tablou dar nu ai mai făcut până acum asta sau ești încă la început de drum?

Atunci află că există mai multe metode prin care poți face asta. Una dintre aceste metode este să începi cu goblenul cu diamante sau pictura pe numere de pe HappyArt.ro. Această metodă este perfectă pentru începătorii care vor să creeze un tablou perfect, chiar dacă nu știu să picteze.

            Dacă totuși vrei să îți pui imaginația și creativitatea la bătaie, fără să fii ghidat, iată ce poți face.

 

            Nu te aștepta la nimic

            Un prim pas, atunci când începi să pictezi și ești la început este să nu îți impui prea multe lucruri ție însuți și să nu te aștepti la nimic.

Să lași pur și simplu să curgă creativitatea așa cum simți și să te bucuri de orice va ieși.

 

            Nu te compara

            Atunci când îți compari pictura ta de început cu a artișitlor care fac asta deja de foarte mult timp, s-ar putea ca acest lucru să îți aducă foarte multă frustrare.

Așadar, nu compara pictura ta cu a altora și pur și simplu bucură-te de proces, de tehnicile pe care le știi în acest moment. În curând vei face mai bine.

 

            Încearcă pictura abstractă

            Nu trebuie să începi prin a picta peisaje sau persoane și nici să copiez picturi dificile create deja de marii artiști.

Pur și simplu pictează artă abstractă, adică un tip de artă modernă care este folosită chiar și de pictorii renumiți pentru se exprima. Nu trebuie să o înțelegi, ci doar să îți dai voie să faci asta.

 

            Limitează-ți paleta de culori

            Chiar dacă entuziasmul te va face să pictezi la început cu toate culorile pe care le ai la dispoziție, începe doar cu 3 maxim 4 culori pe care le poți combina între ele.

Ușor vei reuși să integrezi și alte culori, dar este bine la început să înveți cum să creezi umbrele și nuanțele din culorile pe care le ai.

 

            Pictează după numere sau schițe

            Dacă îți dorești totuși să obții un rezultat frumos cu o formă pe care să o înțeleagă cine precum un portret sau un peisaj din natură, pictează după numere sau după anumite schițe pe care le poți printa de pe internet.

            În cazul în care vrei să păstrezi totuși tabloul, pictura pe numere este foarte bună pentru că o vei face direct pe pânză și rezultatul este garantat. Va trebui doar să urmărești culorile și cifrele.

 

            Încearcă goblenul cu diamante

            Dacă te afli în situația în care nu ai mai ținut de mult timp o pensulă în mână sau pur și simplu simți că nu ai nici un talent la a picta, te poți orienta către goblenul cu diamante, care va rezulta un tablou uimitor, strălucitor.

            Tot ce ai de făcut este să urmezi instrucțiunile și să lipește fiecare piatră fațetată la locul ei, pe pânză.

            Cu siguranță, rezultatul te va uimi.

 

           

 

 

           

 

×