x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dan Negru se ţine de şotii

Dan Negru se ţine de şotii

08 Iul 2016   •   14:10
Dan Negru se ţine de şotii

“Plasa de Stele” revine la Antena 1, astăzi, de la ora 20.30, cu cele mai tari farse şi cu Dan Negru în postura de prezenta­tor. De data aceasta, farsele vor fi făcute doar de vedete, care vor intra în competiţie pentru titlul de cel mai bun farsor. Vic­time vor fi atât vedete, cât şi oameni obişnuiţi.

Cei mai buni farsori ai fiecă­rei ediţii vor fi aleşi de un juriu format din Lidia Buble, Cătălin Bordea şi Dorian Popa. “Sco­pul nostru, al juraţilor, în noul format «Plasa de stele», este să decidem care vedetă şi-a intrat mai bine în rol. Câştigătorii vor fi premiaţi cu trofeul «Negrul de Aur»”, spune Dorian Popa, care ne garantează că vom râde în hohote în timpul emisiunii.

Şi Dan Negru e convins că show-ul pe care îl prezintă va avea din nou succes: “«Plasa de stele» este unul dintre marile hituri de televiziune. Revenirea emisiunii în grilă aduce și adap­tări: vedete, juriu, un trofeu și scenarii de farse moderne. În 2010, când am lansat show-ul, el a devenit un trend. Sunt tot mai puține show-urile TV care devin trenduri. «Plasa de stele» e un astfel de program de tele­viziune”.

×