x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Declarații șocante ale unei actrițe de la Hollyood. Cum i-a fost furat bunicul de la morgă

Declarații șocante ale unei actrițe de la Hollyood. Cum i-a fost furat bunicul de la morgă

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2024   •   21:30
Declarații șocante ale unei actrițe de la Hollyood. Cum i-a fost furat bunicul de la morgă
Sursa foto: Profimedia

O tradiție, desprinsă parcă din scenariile filmelor de groază, i-a șocat pe fanii unei actrițe de la Hollywood.

Drew Berrymoore a povestit cum i-a fost furat bunicul de la morgă și susține că acest lucru nu este neobișnuit, insistând că și ei ar dori să i se întîmple acest lucru. 

Artista a fost invitată la o emisiune tv, unde a fost întrebată despre tradiția neobișnuită din familia sa, potrivit căreia, morții sunt ”furați” pentru a mai participa pentru ultima dată la o petrecere. Ea a răspuns că o ultimă celebrare alături de cel mort este un gest foarte frumos și demn de apreciat. De altfel, zvonurile legate de furtul cadavrului lui John Berrymore, bunicul vedetei, au pornit de la aceste discuții, în urma cărora ea a făcut declarații șocante.

Talentata actriță a confirmat răpirea cadavrului bunicului ei de la morgă de către prietenii lui, Errol Flynn, WC Fields și poetul Sadakichi Hartman. El a fost dus la o partidă de poker, petercând o ultimă seară împreună.

„Chiar asta au făcut! Şi, mai mult de-atât, sper ca pritenii mei să facă la fel cu mine! Atitudinea lor e de lăudat! Oamenii s-au pregătit pentru o ultimă petrecere împreună, ce e în neregulă cu asta? Ştiu că moartea generează multă tristeţe şi înţeleg perfect lucrul acesta, doar că eu n-aş avea nicio problemă dacă toţi cei prezenţi la morgă sau la înmormântări ar fi fericiţi, ar da o ultimă petrecere în cinstea celui pierdut. Sincer, eu asta aş prefera în ceea ce mă priveşte”, a spus Drew Berrymore, relatează ziarulring.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×