x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Denisa Nechifor face o dezvăluire despre Andrei Andrei: „Suntem într-o relație, dar nu știu de care”

Denisa Nechifor face o dezvăluire despre Andrei Andrei: „Suntem într-o relație, dar nu știu de care”

16 Mai 2015   •   11:31
Denisa Nechifor face o dezvăluire despre Andrei Andrei: „Suntem într-o relație, dar nu știu de care”

 Sâmbătă, de la 16:00, la „Refresh by Oana Turcu”, Denisa Nechifor recunoaște că are o legătură specială cu Andrei Andrei. „Ies cu Andrei Andrei la suc, la cafea. Este un băiat foarte frumos, îmi place. Suntem într-o relație, dar nu știu de care. Încă tatonăm terenul, vom vedea dacă va ieși ceva”, declară Denisa. Tânăra mărturisește că își dorește o familie pentru micuța ei și chiar să îi facă un frățior, dar că nu i-a fost deloc ușor atunci când s-a despărțit de tatăl copilului ei. „Chiar dacă eram în 6 luni și am decis să o luăm pe drumuri diferite, asta nu înseamnă că nu am suferit... am suferit mult, nici nu vă imaginați cât am strâns din dinți. Toată lumea zicea: ia uite-o și pe asta care a făcut un copil cu un fotbalist și golan pe deasupra. Nu știau că eu am rămas însărcinată după câțiva ani de relație și că pe atunci golanul nu era golan”, își amintește Denisa. „Adi petrece din ce în ce mai mult timp cu noi, o ia aproape zilnic de la școală”, mai povestește invitata Oanei Turcu.

Tot mâine, Mihai Leu își amintește de sacrificiile făcute de dragul performanței în sport, momentele dificile prin care a trecut și de cea mai grea luptă din viața lui: aceea cu o boală necruțătoare. „Am învins lupta cu cancerul și acum încerc să mă bucur de viață și să mă uit doar înainte. M-am operat a doua oară chiar de ziua mea. Atunci asistenta mi-a spus că ăsta este, de fapt, meciul vieții mele. Este ca și cum m-am născut a doua oară, chiar de ziua mea”, declară campionul mondial, care îi este recunoscător soției pentru tot sprijinul. „Mi-am întâlnit soția într-un bistro din Germania. Cum am văzut-o, i-am spus unui prieten că ea va fi soția mea. Tot ce am realizat până acum este și meritul ei. Am avut noroc să am liniște sufletească și familie unită și asta mi-a dat putere”, continuă Mihai Leu.

×
Subiecte în articol: Refresh by Oana Turcu