x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Diana află de planul lui Ben de a-l îndepărta pe Andy de pe „Insula iubirii”

Diana află de planul lui Ben de a-l îndepărta pe Andy de pe „Insula iubirii”

02 Iul 2017   •   21:15
Diana află de planul lui Ben de a-l îndepărta pe Andy de pe „Insula iubirii”

Cel de-al zecelea episod va aduce pe „Insula iubirii” mai multe evenimente neplăcute printre cuplurile care au venit să își testeze fidelitatea în Thailanda. Ceremonia focului pe insula fetelor le-a vizat de această dată pe Nicoleta și pe Alexandra. Dacă prima concurentă nu a văzut și nu a aflat nimic de la Radu care să o îngrijoreze pentru relația ei, din contră s-a bucurat să îl vadă pe Cătălin, pentru Alexandra imaginile cu Aurel si mai precis declaratiile si reactiile lui la tachinarile Mariei nu sunt de bun augur. Ce va spune și ce vrea să facă acesta cu Maria, telespectatorii vor vedea luni, 3 iulie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Diana este din ce în ce mai îndrăgostită de Andy, făcând planuri de viitor alături de el. Însă lucrurile vor lua o altă turnură în momentul în care acesta va părăsi insula. El va participa la o ceremonie a focului unde va sta de vorbă cu Ben, fostul iubit al Dianei, care propune ca ispita să plece pentru a testa amândoi dacă ea nutrește sentimente reale. Cum va reacționa Diana după ce va afla vestea, ce lucruri îi va dezvălui Ben lui Andy, dar și ce alte planuri are concurentul, fanii vor afla în cel de-al zecelea episod.

Sorin și Bianca se simt bine împreună, dansează și petrec mai mult timp singuri, pe plajă. Veștile cu care Diana se întoarce de la discuția cu Radu o privesc și pe Bianca, căreia nu îi vine să creadă ce aude. Pe cealaltă insulă, Liviu încearcă din nou să își schimbe strategia fața de ispite și va continua să se plângă de condițiile de cazare pe insulă, la un interviu pe care îl dă reporterului emisiunii. El va decide să pună la cale un plan ale cărui consecințe vor scoate la iveală noi informații despre relația lui cu Bianca. Care sunt nemulțumirile lui și ce anume plănuiește Liviu, publicul va vedea luni, 3 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii