x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Doi frați gemeni își testează intuiția, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Doi frați gemeni își testează intuiția, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

16 Ian 2018   •   15:45
Doi frați gemeni își testează intuiția, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Miercuri, 17 ianuarie, de la ora 20.00, la “Guess My Age - Ghicește vârsta”, doi frați gemeni, Alexandru și Valentin Sen, în vârstă de 29 de ani, vin să-și testeze intuiția, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Cei doi frați sunt buni cunoscători ai culturii japoneze, au studiat japoneza la liceu și au dat bacalaureatul în limba japoneză. Au fost ca două picături de apă, se asemănau, se completau, au fost tot timpul într-o competiție, până acum 7 ani când s-au mutat și nu mai locuiesc în aceeași casă. Acum se văd ceva mai rar acum și au apărut diferențe în gândire și stil de viață. În timpul liber, Alexandru practică arte marțiale, iar Valentin este pasionat de parașutism.

Ca să câștige suma de 100.000 de lei pusă în joc la “Guess My Age”, frații Sen trebuie să ghicească vârsta exactă a celor șapte persoane care vor veni în fața lor. Dacă ratează în demersul lor, concurenții vor fi penalizați cu sume din ce în ce mai mari. Ei vor avea la dispoziție șase indicii  - Hit, Știre, Film, Sport, Star, Zoom -, care îi vor ajuta, oferindu-le informații despre o serie de evenimente petrecute în anii în care s-au născut necunoscuții din fața lor.

Cu banii pe care speră să-i câștige, Valentin și Alexandru Sen își doresc să facă lucruri care să-i apropie și mai mult de părinți și familie.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta