x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emisiunea "FANtastic Show", lider de audienta la orase si in toata tara

Emisiunea "FANtastic Show", lider de audienta la orase si in toata tara

31 Iul 2016   •   20:10
Emisiunea "FANtastic Show",  lider de audienta la orase si in toata tara
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Emisiunea"FANtastic Show" care i-a desemnat castigatori pe Liviu Varciu si a sa echipa verde, din care au facut parte Jo si Andrei Aradits, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Competitia dintre cei doi capitani de echipa, Andrei Stefanescu si Liviu Varciu, a adunat in fata micilor ecrane 1.084.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.57.

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 - 22.00), o audienta medie de  3,8 puncte de rating si o cota de piata de 12,5%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra    3,5 puncte de rating si o cota de piata de 11,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 3,8 puncte de rating si o cota de piata de 13,4 %, urmata de Pro TV, cu 3,4 puncte de rating si 12 % cota de piata.

Sambata seara, la Antena 1, echipa roșie condusă de Andrei Ștefănescu şi formată din Diana Munteanu și Andreas Petrescu a pierdut în faţa echipei verzi a lui Liviu Vârciu, din care au facut parte Jo și Andrei Aradits. Competitia arbitrata  la centru de Florin Ristei a fost una stransa, in care vedetele au incercat sa dea tot ce e mai bun pe parcursul celor 11 probe ale concursului. Distractiva infruntare dintre cei doi rivali a ajuns aseara la scorul de 3 la 2 pentru Varciu. Daca Andrei Stefanescu va reusi sa aduca egalitatea pe tabela de marcaj, telespectatorii Antenei 1 vor afla sambata viitoare, intr-o noua editie a emisiunii "FANtastic Show".

Sursa:Kantar Media                

Copyright:ARMADATA S.R.L.               

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National                   

Perioada 30 iulie 2016             

                       

 

×