x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emisiunile "Happy" promovează COOLtura și aduc la Happy Channel rețeta unei zile perfecte

Emisiunile "Happy" promovează COOLtura și aduc la Happy Channel rețeta unei zile perfecte

15 Ian 2017   •   14:55
Emisiunile "Happy" promovează COOLtura și aduc la Happy Channel rețeta unei zile perfecte

De mâine, 16 ianuarie, emisiunile “Happy Day”, “Happy Night” și “Happy Weekend”, prezentate de Criss, Vlad, Rapha, Anca Țurcașiu și Stephan Pelger promovează COOLtura și aduc la Happy Channel rețeta unei zile perfecte!

Telespectatorii vor avea parte de momente happy și COOLtură la “Happy Day”, de luni până vineri, de la 16:30, la “Happy Night”, de luni până vineri, de la 23:00 și la “Happy Weekend”, de la 15:00, doar pe Happy Channel.

Pentru că este indicat să iubim ce mâncăm și să mâncăm ce iubim, de luni până miercuri, de la 16:30, Vlad vine la “Happy Day” cu rubrica Cooking și gătește cu ingrediente atent alese alături de maeștri în bucătărie.

În fiecare joi și vineri, tot de la 16:30, Anca Țurcașiu este gazda unor interviuri speciale realizate cu personalități remarcabile din România, în cadrul rubricii Tribute de la “Happy Day”.

Luni, marți, miercuri și vineri, de la 23:00, Criss, Vlad și Rapha pun COOL în cultură și vin cu idei pentru activitățile din weekend. Aici, telespectatorii au rezervare la cele mai bune spectacole, concerte și evenimente COOLturale de pe scenele din România.

Joia, la “Happy Night”, de la 23:00, telespectatorii vor afla totul despre ce se poartă și despre cum să se îmbrace, urmărind rubrica de stil alături de Criss și Stephan Pelger.

Cei din fața micilor ecrane vor putea viziona la “Happy Weekend”, în fiecare sâmbătă, de la 15:00, rubricile de stil și de cooking, iar duminicile, de la 15:00, interviurile fascinante de la Tribute, ce aduc numai la Happy Channel povești minunate și artiști de mare valoare.

×