x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 10 idei de cadouri extravagante pentru cei dragi. Ce poți oferi la ocazii speciale?

10 idei de cadouri extravagante pentru cei dragi. Ce poți oferi la ocazii speciale?

16 Mai 2022   •   15:50
10 idei de cadouri extravagante pentru cei dragi. Ce poți oferi la ocazii speciale?
Sursa foto: pexels

Momentele importante din viață se petrec alături de oameni dragi. Un eveniment aparte este cadrul perfect pentru a oferi un dar de neuitat. Ai posibilitatea acum să achiziționezi cadouri extravagante, produse ale unor branduri celebre, de pe piața din România.

O aniversare, ziua de nume sau o promovare sunt ocazii speciale pentru care îți dorești un cadou deosebit, cu care să îi surprinzi pe cei dragi. Acum ai ocazia să dăruiești produse de calitate, fabuloase, pentru toate vârstele și gusturile, pe care le poți cumpăra sau contracta online. În plus, nu trebuie să îți mai faci griji pentru buget, la o ofertă atât de bogată cu siguranță vei identifica cel puțin un produs potrivit. Iată câteva dintre ideile de cadouri extravagante la care ne-am gândit pentru tine.

1. Ceasuri de lux

Poți achiziționa ceasuri de lux de la amanet, la prețuri accesibile, în stare foarte bună, multe dintre ele în cutie originală, pentru a face un cadou de neuitat. Un ceas de lux poate fi oferit cu ocazia unei aniversări, de ziua de naștere, de cea a numelui, pentru a-i arăta jumătății iubirea ta sau chiar la logodnă. În mod cert un ceas de lux de damă sau bărbătesc, va arăta prețuirea pe care o porți acelei persoane.

2. Bijuterii

Bijuteriile sunt favoritele doamnelor și domnișoarelor, dar nici bărbații nu rămân insensibili la o bijuterie frumoasă, care le poate fi oferită în dar, într-o împrejurare specială. Dacă femeile iubesc inelele, brățările, cerceii, colierele, bărbații pot fi răsfățați cu brățări sau lanțuri.

Alege o bijuterie frumos lucrată, din aur de calitate sau din platină, cu pietre semiprețioase sau prețioase, pentru un moment de neegalat.

3. Diamante pentru totdeauna

Diamantele sunt veșnice, pietre de o frumusețe rară, unice și irezistibile. Un cadou extraordinar poate fi sub forma unei bijuterii cu diamant. Inelul perfect este cel cu diamant, iar dacă vrei să ieși din tipar, poți să achiziționezi o bijuterie cu mai multe diamante sau cu un diamant, înconjurat de alte pietre prețioase.

4. Genți de lux

Nicio femeie nu va putea uita un cadou oferit din inimă. Cu atât mai mult, dacă va primi o geantă de lux, dintr-o ediție limitată. Gențile de lux pot fi considerate și investiții pe termen lung, în aceeași măsură în care și bijuteriile își pot dubla valoarea într-o perioadă destul de scurtă de timp.

5. Accesorii și gadgeturi

Ce părere ai despre un pix încrustat cu pietre semiprețioase pentru o femeie rafinată, care lucrează la birou? Sau poate o husă de telefon de la un brand cunoscut? Dar despre o curea de designer pentru un domn care se îmbracă mereu ținând cont de trend?

Alege ustensile de scris de firmă, poate un stilou lucrat manual cu peniță din aur. Poți personaliza aceste accesorii sau gadgeturile alese pentru ca darul să fie minunat.

6. Portofele din piele

Poți achiziționa un portofel din piele, lucrat manual, de la un brand celebru sau poți merge mai departe, solicitând personalizarea produsului. Acest cadou se potrivește și unei femei, un portofel din piele cu motive care să îi amintească de marea ei pasiune, cu pietre semiprețioase.

7. Lingouri de aur

Una dintre cele mai bune investiții este în aur. Poți cumpăra un lingou de aur, în funcție de buget sau o monedă din același metal, în ediție limitată.

8. Cărți în ediție princeps

Un pasionat de litere va știi să aprecieze cu adevărat darul reprezentat de o carte deosebită, ediție princeps, o carte rară străină sau una veche românească.

9. Teniși sau adidași de designer

Sunt bărbați care iubesc încălțările sport de lux, produse de designeri de renume mondial. O pereche de adidași, oferite sub forma unui cadou aniversar, va fi un dar neașteptat de frumos.

10. O zi de răsfăț

Un abonament de o zi la un spa cunoscut din țară sau din afara României este un cadou extravagant, dar și minunat. Tratamentele corporale și cele cosmetice, îmbinate cu masajul și relaxarea vor face ca ziua să treacă repede, dar amintirile să fie de neuitat.

 

Un cadou trebuie să surprindă și să bucure. Poți oferi un moment extraordinar, dar pentru aceasta ține cont de gusturile persoanei la care va ajunge cadoul extravagant.

×