x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 3 accesorii pe care le poți purta la birou

3 accesorii pe care le poți purta la birou

05 Mai 2022   •   21:40
3 accesorii pe care le poți purta la birou
Sursa foto: Pexels.com

Cu siguranță, poți arăta și la birou la fel de elegant pe cât îți dorești, însă limitele de conduită impun purtarea unor accesorii care să nu fie extravagante. În schimb, poți opta pentru bijuterii subtile, care să îți completeze ținutele fără a atrage foarte tare atenția. Detaliile sunt, de obicei, cele care pot face o mare diferență, așa că citește articolul în continuare pentru a afla ce îți propunem. 

3 accesorii pe care le poți purta la birou 

1.Inel

Inelele din argint 925 sunt o opțiune excelentă pentru ținutele office deoarece sunt finuțe și pot fi găsite în diferite modele. În funcție de stilul tău personal, alege un inel cât mai simplu, dar care să te reprezinte și să se potrivească hainelor pe care le porți. Nu este greșit nici să alegi un inel subțire cu pietricele colorate pe care să-l transformi în accesoriul tău de bază.

Îți recomandăm și inelele reglabile, deoarece au un aspect foarte chic și denotă aceeași eleganță. Este important să nu exagerezi, însă, așa că alege un singur astfel de accesoriu în timpul orelor de lucru. Păstrează inelele mai groase, cu pietre de mari dimensiuni, pentru alte ocazii speciale din viața ta sau pentru ținutele casual.

2.Ceas

Un ceas este cel mai potrivit accesoriu pentru outfiturile de la birou. Trebuie să ții cont de câteva criterii atunci când îl alegi. Asigură-te că dimensiunea cadranului nu este mult prea mare pentru încheietura ta, iar culorile predominante nu sunt țipătoare. Cea mai sigură variantă o reprezintă ceasurile clasice, în culori închise de negru sau maro. Deoarece este și un accesoriu practic, este important să alegi un model de calitate.

Ceasurile care au curele din piele sunt cele mai adecvate pentru a fi purtate zilnic la job. Cele fabricate în totalitate din aur sau argint s-ar putea dovedi prea extravagante pentru ținutele obișnuite din această categorie. Alege un model care să te reprezinte, care să nu-ți provoace disconfort și care să se potrivească ținutei tale din punct de vedere cromatic și estetic.

3.Colier

Nu este deloc o problemă să porți un colier la birou, atât timp cât este vorba despre un lănțișor subțire și un talisman de mici dimensiuni. Dacă ești o persoană superstițioasă, cu siguranță, poți include și pandantivul tău norocos în ținuta office pe care o porți, însă asigură-te că bijuteria nu este lăsată foarte mult la vedere printr-un decolteu prea adânc.

Colierele reprezintă accesorii potrivite oricărei ocazii, însă un spațiu profesional care impune un cod vestimentar strict nu este la fel de permisiv. Alege-ți cu grijă bijuteriile purtate la birou și nu încerca să ieși în evidență prin intermediul lor. Nu exagera în privința modelelor sau a pietrelor prețioase și asigură-te că porți doar câteva accesorii esențiale.

 

Ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit și bucură-te de frumusețea accesoriilor simple și elegante. Astfel, nu vei da niciodată greș în ceea ce privește outfiturile purtate la muncă și, cu siguranță, vei câștiga aprecierea colegilor tăi.

×