x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 accesorii recomandate bărbaților pentru o ținută business

5 accesorii recomandate bărbaților pentru o ținută business

20 Apr 2022   •   18:19
5 accesorii recomandate bărbaților pentru o ținută business
Sursa foto: Pexels

Lucrezi într-un mediu business sau îți place să te îmbraci în acest stil zi de zi? În acest caz, ai nevoie nu doar de hainele potrivite, ci și de accesorii bărbătești care să completeze fiecare outfit.

Iată care sunt accesoriile recomandate domnilor pentru o ținută business, ca să obții un look de invidiat!

Ceasurile

O ținută elegantă și impunătoare necesită accesorii de calitate, care nu se demodează niciodată. Vrei să creezi o impresie bună la locul de muncă sau la o întâlnire de afaceri? Atunci merită să investești într-un ceas modern, care să iasă în evidență și să se potrivească cu restul ținutei.

 

Cele mai recomandate sunt ceasurile mecanice sau electronice. Vei găsi numeroase opțiuni, dar cele mai potrivite sunt ceasurile clasice, simple și versatile, care se pot asorta rapid cu o cămașă sau un costum. Alege ceasurile bărbătești de la Bijuteria-Gia, care arată excelent în ținutele business.

Gențile

Un alt accesoriu important într-o ținută business este geanta, foarte utilă în orice moment al zilei. Cu ajutorul genții din piele, iei cu tine documente importante, laptop sau obiecte personale, așa că poți să investești în diferite modele, în funcție de material sau dimensiuni.

 

Pentru un om de afaceri, sunt ideale gențile tip servietă, modele practice și foarte elegante. Optează pentru un model în nuanță închisă, care rezistă cât mai mult timp, cu baretă și mânere. În acest fel, transporți geanta ușor și obții o ținută ireproșabilă.

Cravatele

O ținută business poate fi însoțită de cravată, un accesoriu cu stil. Cravatele se asortează la costumele de zi cu zi, dar și cu o cămașă și o pereche de jeanși, așa că merită să o incluzi în garderobă. Se poartă cravatele subțiri, în diferite modele. În alegerea cravatei, pune accent pe material, culoare sau lungime, în funcție de preferințele tale.

 

Dacă nu îți place să experimentezi din punct de vedere stilistic, sunt suficiente cravatele negre și bleumarin, ușor de asortat la ținutele business.

Bijuteriile minimaliste

Și bărbații pot deține o colecție de bijuterii cu care să se mândrească. Totuși, pentru accesorizarea unui outfit business, sunt ideale bijuteriile minimaliste, care nu atrag prea mult atenția.

 

Sunt potrivite inelele, care oferă un aer elegant și sobru dar și lănțișoarele fine, care pun în valoare partea superioară a corpului. Acestea pot fi înlocuite și de brățări, indiferent dacă îți plac modelele din aur sau argint.

Ochelarii de soare

Pe lista de accesorii recomandate bărbaților pentru un outfit business se numără și ochelarii de soare. Aceștia nu doar că arată bine la o ținută de zi, ci îți protejează și ochii de razele nocive ale soarelui. Ochelarii sunt accesorii care nu se demodează niciodată, așa că pune accent pe modelele negre și maro, mult mai versatile decât cele colorate.

 

Bărbații nu au nevoie de prea multe accesorii pentru a crea o ținută business impecabilă. Ai în vedere recomandările noastre și ține la îndemână ceasul, geanta, cravata, bijuteriile și ochelarii de soare. Toate aceste elemente reprezintă un ansamblu de care are nevoie orice bărbat de succes.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/professional-man-in-gray-suit-5439172/

 

×