x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 5 idei de cadou pentru mama de Crăciun

5 idei de cadou pentru mama de Crăciun

22 Noi 2021   •   17:23
5 idei de cadou pentru mama de Crăciun
Sursa foto: Leah Hetteberg Unsplash.com

Fiindcă se apropie sărbătorile de iarnă, ești în căutarea cadourilor perfecte, care să-i încânte pe cei dragi. De Crăciun, vrei să-i arăți mamei toată iubirea și aprecierea ta, de aceea ai nevoie de cadourile potrivite. Cu ajutorul darurilor, îi poți demonstra celei mai importante persoane din viața ta cât de mult o iubești.

Din fericire, posibilitățile sunt numeroase! Iată câteva idei de cadouri pe care le poți oferi mamei de Crăciun, din rândurile de mai jos!

Articole vestimentare

Primele cadouri potrivite pentru mama de Crăciun sunt piesele vestimentare. Nicio femeie nu are suficiente haine, așa că mama ta va fi încântată să primească articole noi, versatile și comode.

 

Pentru Crăciun, merită să iei în calcul articole călduroase, pe care mama să le poarte cu drag în zilele reci de iarnă. Astfel, mizează pe pulovere, cardigane sau haine de blană, care să-i complimenteze ținutele zilnice. La fel de potrivite sunt și seturile cu mănuși și fular din lână sau cașmir, care să-i amintească mamei de iubirea pe care i-o porți.

 

Totodată, mamele sunt încântate de cadouri practice și confortabile. Pune pe lista de cadouri pentru Crăciun și o pereche de pijamale femei! Alege o pijama în nuanța care-i place, pentru că mama să se gândească la tine în fiecare seară înainte de culcare.

Seturi de bijuterii

Dacă mamei tale îi plac bijuteriile și le poartă zilnic, nu ezita să-i oferi modelele care s-o încânte. Pentru a nu da greș, alege bijuteriile în funcție de preferințele mamei tale. Poartă des aur? Optează pentru o brățară sau o pereche de cercei din acest material. Atunci când poartă des accesorii din argint, achiziționează inele sau coliere care să-i fie pe plac.

 

Totodată, merită să iei în calcul și ținutele pe care mama le poartă zilnic. Dacă se îmbracă elegant la job, oferă-i bijuterii simple, fără model. Pentru o mamă nonconformistă, sunt recomandate bijuteriile de dimensiuni mari, colorate sau cu forme interesante. Alături de seturile de bijuterii, poți să adaugi și o casetă decorativă, în care mama să țină accesoriile preferate.

Parfumul preferat

Poți să-i aduci zâmbetul pe buze mamei dacă îi oferi un parfum nou, pe care să-l folosească zi de zi. Alege parfumul pe care știi că-l cumpără constant sau o sticluță nouă, ținând cont de aromele pe care le preferă. Vei găsi parfumuri cu note fructate, florale sau esențe tari, cu un miros unic.

 

Cosmeticele sunt la fel de potrivite pentru mama! Pune pe listă seturi de baie, uleiuri frumos mirositoare sau creme care să facă parte din rutina ei zilnică de îngrijire.

Decorațiuni

Pentru mamele care sunt pasionate de designul interior, cadourile excelente sunt decorațiunile. Vei alege cadoul ideal dacă cunoști gusturile mamei, așa că poți opta pentru:

  • Rame de fotografii
  • Perne decorative
  • Ceasuri de perete
  • Suporturi pentru chei
  • Tablouri
  • Lămpi sau veioze
  • Suport pentru lumânări
  • Plante în ghiveci

Vacanțe

Te bucuri de un buget considerabil pentru cadoul de Crăciun? Oferă-i mamei o vacanță pe care nu o va uita niciodată! Poți să te ocupi de achiziționarea biletelor de avion și a cazării, pe care să le oferi cadou înainte de venirea Crăciunului. Dacă mama ta a menționat o destinație pe care și-ar dori să o bifeze, ține cont de ea și creează amintiri de neuitat. Ce poate fi mai frumos decât Crăciunul la Paris sau plimbări lungi pe străzile Romei, înainte de sărbători?

 

Acestea sunt doar câteva dintre ideile de cadouri care ți-ar încânta mama. Inspiră-te și alege cele mai potrivite cadouri pentru mama ta, căreia să-i demonstrezi toată iubirea din lume!

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/QQqXgcPyYec

×